parusahaan urang

parusahaan urang boga kakuatan téhnologi hébat sarta produk anyar R & kamampuhan D. Sajauh, kami geus ditangtukeun loba patén-patén, kaasup patén-patén lima penemuan, salapan utiliti modél patén-patén jeung sajabana. Ngaliwatan migawé bareng kalayan loba lembaga panalungtikan ilmiah domestik, kami geus dimekarkeun sababaraha produk anyar. orientasi kualitas jeung inovasi produk mangrupa konsép permanén kami nuturkeun.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
waktos pos: Méi-25-2017

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

Write your message here and send it to us
WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !