inconel 690

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 10 - $ 45 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Galunggung 690 boga lalawanan beredar ka pangoksidasi kimia jeung ka-suhu luhur gas pangoksidasi. Sarta mibanda daya tahan pikeun stress korosi cracking di lingkung klorida-ngandung ogé pikeun solusi natrium hidroksida. Galunggung 690 dipaké pikeun aplikasi kayaning unit batubara-gasification, burners na Saluran pikeun ngolah asam sulfat, electric pikeun ngolah pétrokimia, incinerators jeung saterusna.

    spésifikasi

    UNS W.Nr
    N06690 2,4642

    komposisi kimia

    kelas % ni Cr Fe C Bungbulang Si cu S
    690 mnt 58,0 27,0 7,0 0.05
    Max 31,0 11,0 0,5 0,5 0,5 0,015

    Sifat mékanis (nilai minimum dina 20 ℃)

    Tensile Strengthσb / MPa Ngahasilkeun Strengthσp0.2 / MPa Elongationσ5 /%
    580 260 30

    standar

    bar Forging Lambaran / Jalur pipah
    ASTM B166 ASTM B564 ASTM B168 ASTM B163ASTM B829

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !