inconel 601

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 10 - $ 45 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Write your message here and send it to us
    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !