800H incoloy

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 10 - $ 45 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Galunggung 800H boga daya tahan korosi unggulan dina media cai dina suhu pisan tinggi 500 ℃. Eusi nikel na luhur dijieun mibanda daya tahan stress korosi alus cracking sipat dina kaayaan korosi cai. Eusi kromium tinggi dijieun lalawanan hadé ka umuran jeung crevice korosi cracking. alloy Ieu bisa nolak asam nitrat jeung asam organik, tapi teu kitu rupa dina asam sulfat jeung asam hidroklorat.

    spésifikasi

    UNS W.Nr
    N08810 1,4958

    komposisi kimia

    kelas % ni Cr Fe C Bungbulang Si cu S Al Ti P
    800H mnt 30 19 Bal, 0.05 0,15 0,15
    Max 35 23 0,10 1.5 1 0,75 0,015 0,60 0,60 0,03

    Sifat mékanis (nilai minimum dina 20 ℃)

    Tensile Strengthσb / MPa Ngahasilkeun Strengthσp0.2 / MPa Elongationσ5 /%
    450 180 35

    standar

    bar Forging Lambaran / Jalur Kabel pipah
    ASTM B408 ASTM B564 ASTM B409 ASTM B408 ASTM B407ASTM B514

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Write your message here and send it to us
    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !