• banner5
  • banner3
  • 未标题-1
  • fangpeng-banner1
  • banner

    Produk kami

    • 办公楼
    • fangpeng003
    • fangpeng002

    Tentang Kami

    Shanghai Phoenix Galunggung Co., Ltd. geus dijieun logam istimewa, alloy, sarta bahan teuas-to-nomeran ka pasar ieu saprak 1998. Urang gaduh ulikan kuat sarta rancang kakuatan nikel éléktronik kelas, precision, logam refractory jeung alloy. Urang ngahasilkeun bahan kualitas pangluhurna aya dina bentuk kayaning: bar, rod, sepré, piring, strip, kawat, sarta foil. Urang ngahasilkeun bahan ieu dina loba gauges, lebaran / tebih, sarta kaayaanana pikeun pangiriman saharita.
    Istimewa kami geus ngarengsekeun masalah manajemen inventory konsumén urang. Lamun anjeun perlu bahan stock baku gancang, urang tiasa gaduh deui shipped dina waktos shortest. Mun sarat bahan Anjeun teuing leutik janten dipikaresep jeung produser badag, urang bisa nyadiakeun ...

    Diajar deui

    Produk anyar

    WhatsApp Online Chat !