welding Strip

Keterangan Singkat:


  • Potongan: US $ 10 - $ 45 / Potongan
  • Jumlahe Min.Order: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pelabuhan: ShangHai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

     

    AWS Klasifikasi UNS

    Persen bobot

    C

    mn

    Fe

    P

    S

    Si

    cu

    ni

    co

    Al

    ti

    Kr

    Nb (Cb) Plus Ta

    Mo

    V

    W

    liyane

    ERNiCrMo-3 sing N06625 0,10 0,50 5,0 0,02 0,015 0,50 0,50 58.0min 0,40 0,40 20.0-23.0 3.15-4.15 8.0-10.0 0,50
    ERNiCr-3 sing, c N06082 0,10 2.5-3.5 3.0 0,03 0,015 0,50 0,50 67.0min (E) 0,75 18.0-22.0 2.0-3.0 0,50
    ERNiCu-7 sing N04060 0,15 4,0 2,5 0,02 0,015 1.25 Rem 62.0-69.0 1.25 1.5-3.0 0,50
    ERNiCrMo-4 N10276 0,02 1.0 4.0-7.0 0,04 0,03 0,08 0,50 Rem 2,5 14.5-16.5 15-17 0,35 3.0-4.5 0,50
    ERNiFeCr-1 N08065 0,05 1.0 22,0 min 0,03 0,03 0,50 1.5-3.0 38.0-46.0 0,2 0,6-1.2 19.5-23.5 2.5-3.5 0,50
    ERNiCrFe-8 sing N07069 0,08 1.0 5.0-9.0 0,03 0,015 0,50 0,50 70,0min 0.4-1.0 2.00-2.75 14.0-17.0 0.70-1.20 0,50
    ERNiCrFe-11 N06601 0,10 1.0 Rem 0,03 0,015 0,50 1.0 58.0-63.0 1.0-1.7 21.0-25.0 0,50
    ERNiCrFe-12 N06025 0.15-0.25 0,50 8.0-11.0 0,020 0,010 0,5 0,1 Rem 1.0 1.8-2.4 0.10-0.20 24.0-26.0 0,50
    ERNiFeCr-1 sing N08065 0,05 1.0 22.0min 0,03 0,03 0,50 1.5-3.0 38.0-46.0 0,20 0,6-1.2 19.5-23.5 2.5-3.5 0,50
    ERNiFeCr-2 b N07718 0,08 0,35 Rem 0,015 0,015 0,35 0,30 50.0-55.0 0.20-0.8 0.65-1.15 17.0-21.0 4.75-5.50 2.80-3.3 0,50
    ERNiCr-6 sing N06076 0.08-0.15 1.00 2.00 0,03 0,015 0,30 0,50 75min 0,40 0.15-0.50 19.0-21.0 0,50
    ERNiCrFe-5 sing N06062 0,08 1.0 6.0-10.0 0,03 0,015 0,35 0,50 70min (E) 14.0-17.0 1.5-3.0 0,50
    ERNiCrFe-6 sing N07092 0,08 2.0-2.7 8.0 0,03 0,015 0,35 0,50 67min 2.5-3.5 14.0-17.0 0,50
    ERNiCrFe-7 d N06052 0,04 1.0 7.0-11.0 0,02 0,015 0,50 0,30 Rem 1.10 1.0 28.0-31.5 0,10 0,50 0,50

    ERNiCrMo-3  digunakake kanggo welding nikel-kromium-molybdenum alloy (ASTM B 443, B 444, lan B 446 gadhah UNS nomer N06625) kanggo dhewe, kanggo baja, kanggo wesi nikel-basa liyane, kanggo panel baja karo molybdenum nikel-kromium metal prakaryan ngelas, lan kanggo welding sisih klambi saka joints ing baja karo alloy nikel-kromium-molybdenum nggunakake GTAW ing, pangolahan GMAW, SAW, lan PAW. Kabel las dianjurake kanggo aplikasi endi suhu operasi kisaran saka cryogenic 1000 ° F [540 ° C].

    ERNiCr-3  digunakake kanggo welding nikel-kromium-wesi alloy (ASTM B 163, B 166, B 167, lan B 168 gadhah UNS nomer N06600) kanggo dhewe, kanggo sisih klambi saka joints ing baja klambi karo nikel-kromium-wesi alloy, kanggo surfacing baja karo logam prakaryan ngelas nikel-kromium-wesi, kanggo welding béda saka wesi nikel-basa, lan kanggo gabung baja kanggo wesi baja utawa nikel-basa stainless nggunakake pangolahan GTAW ing, GMAW, SAW, lan PAW.

    ERNiCu-7  digunakake kanggo welding alloy nikel-tembaga (ASTM B 127, B 163, B 164, lan B 165 gadhah UNS nomer N04400) kanggo dhewe nggunakake GTAW ing, pangolahan GMAW, SAW, lan PAW. Kabel las ngandhut titanium cekap kanggo ngontrol porosity karo iki pangolahan welding.

    ERNiCrMo-4  digunakake kanggo welding nikel-kromium-molybdenum alloy (ASTM B 574, B 575, B 19, B 622, lan B 628 gadhah UNS nomer N10276) kanggo dhewe, kanggo baja, kanggo wesi nikel-basa liyane, lan kanggo baja panel karo logam prakaryan ngelas nikel-kromium-molybdenum nggunakake GTAW lan pangolahan GMAW.

    ERNiFeCr-1  digunakake kanggo welding logam campuran nikel-wesi-krom-molybdenum-tembaga (ASTM B 423 gadhah nomer UNS N08825) kanggo dhewe nggunakake GTAW lan pangolahan GMAW.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    Kirimi pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    Tampilan Whatsapp Online Chat!
    Tampilan Whatsapp Online Chat!