Precision campuran 1J85

Short Description:


  • Potongan: US $ 10 - $ 45 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: ShangHai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    wesi Magnetik Soft diprodhuksi dening Shanghai Phoenix campuran sing nikel-wesi wesi sing ngemot saka bab 35 kanggo 81% saka nikel. Iki wesi nggunakake ing aplikasi mrintahake karakteristik ing ngisor iki: permeabilitas dhuwur, magnetostriction intensitas dhuwur, mundhut hysteresis-kurang energi, mundhut eddy-saiki kurang ing gantian flux, suhu Curie kurang, permeabilitas vonstant karo ganti suhu.
    Shanghai Phoenix campuran wis Manufaktur wesi Magnetik alus kanggo akèh taun. Padha digunakake kanggo transformers instrument, transformer radar pulse, transducers, shielding, tape recorder laminations sirah lan ing.

    komposisi kimia

    grade C S P mn Si ni Mo cu Fe
    1J50 ≤0.03 ≤0.02 ≤0.02 0.3-0.6 0.15-0.3 49-50.5 ≤0.2 Bal
    1J79 ≤0.03 ≤0.02 ≤0.02 0.6-1.1 0.3-0.5 78.5-80 3.8-4.1 ≤0.2 Bal
    1J85 ≤0.03 ≤0.02 ≤0.02 0.3-0.6 0.15-0.3 79-81 4.8-5.2 ≤0.2 Bal

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !