inconel 690

Short Description:


  • Potongan: US $ 10 - $ 45 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: ShangHai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Alloy 690 tahan pinunjul kanggo teroksidasi kimia lan kanggo-dhuwur suhu gas oxidizing. Lan wis resistance kanggo kaku karat gawe ing lingkungan klorida-ngemot uga kanggo solusi sodium hidroksida. Alloy 690 digunakake kanggo aplikasi kayata Unit coal-gasification, Burners lan saluran kanggo Processing asam sulfat, geni kanggo Processing Petrochemical incinerators lan ing.

    specifications

    UNS W.Nr
    N06690 2,4642

    komposisi kimia

    grade % ni Kr Fe C mn Si cu S
    690 min 58,0 27,0 7.0 0,05
    Max 31,0 11.0 0,5 0,5 0,5 0,015

    mechanical (Nilai Minimal ing 20 ℃)

    Tensile Strengthσb / MPa Ngasilaken Strengthσp0.2 / MPa Elongationσ5 /%
    580 260 30

    Standard

    bar forging Sheet / Strip Pipe
    ASTM B166 ASTM B564 ASTM B168 ASTM B163ASTM B829

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !