800H incoloy

Short Description:


  • Potongan: US $ 10 - $ 45 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: ShangHai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Alloy 800H tahan karat banget ing media banyu ing suhu dhuwur banget 500 ℃. isi nikel sawijining luwih digawe iku duwe resistance kaku karat apik gawe situs ing kondisi karat banyu. isi krom dhuwur digawe iku resistance luwih kanggo pitting lan crevice karat gawe. alloy iki bisa nolak asam nitrat lan asam organik, nanging ora supaya nggoleki ing asam sulfat lan asam klorida.

    Keterangan

    UNS W.Nr
    N08810 1,4958

    komposisi kimia

    grade % ni Kr Fe C mn Si cu S Al ti P
    800H min 30 19 Bal, 0,05 0,15 0,15
    Max 35 23 0.10 1.5 1 0.75 0,015 0,60 0,60 0.03

    mechanical (Nilai Minimal ing 20 ℃)

    Tensile Strengthσb / MPa Ngasilaken Strengthσp0.2 / MPa Elongationσ5 /%
    450 180 35

    Standard

    bar forging Sheet / Strip Wire Pipe
    ASTM B408 ASTM B564 ASTM B409 ASTM B408 ASTM B407ASTM B514

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !