inconel X-750

Short Description:


  • Potongan: US $ 10 - $ 45 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: ShangHai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Alloy X-750 wis apik resistance kanggo karat lan oksidasi bebarengan karo tensile dhuwur penjilat-pecah situs ing Suhu kanggo babagan 1300 ° F (700 ° C). Alloy X-750 digunakake ing aplikasi kayata turbin gas, bagean engine jet, Jadwal panas-nambani, pribadi mbentuk, lan mati extrusion.

    specifications

    UNS W.Nr
    N07750 2,4669

    komposisi kimia

    grade % ni Kr Fe Nb co C mn Si S cu Al ti P
    X-750 min Bal. 14 5,0 0,7 0,4 2.25
    Max 17 9.0 1.2 1.00 0,08 1.00 0.50 0.01 0,5 1.0 2.75 0,02

    mechanical (Nilai Minimal ing 20 ℃)

    Tensile Strengthσb / MPa Ngasilaken Strengthσp0.2 / MPa Elongationσ5 /%
    910 550 25

    Standard

    bar forging Sheet / Strip Wire
    ASTM B637 ASTM B637 AMS 5542
    AMS 5598
    AMS 5698
    AMS 5699

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !