• banner5
  • banner3
  • 未标题-1
  • fangpeng-banner1
  • banner

    Products kita

    • 办公楼
    • fangpeng003
    • fangpeng002

    Babagan awake dhewe

    Shanghai Phoenix Alloy Co., Ltd. wis diprodhuksi logam beluk, campuran, lan bahan hard-kanggo-nemokake kanggo pasar wiwit taun 1998. We kudu sinau kuwat lan Pabrik kekuatan saka nikel elektronik bahan, tliti, logam refractory lan alloy. We gawé bahan kualitas dhuwur ing formulir kayata: bar, rod, sheet, piring, Strip, kabel, lan foil. We gawé bahan akeh ukuran, widths / tebih, lan kahanan kanggo pangiriman langsung.
    Seluk-beluk kita mecahaken masalah Manajemen persediaan kita pelanggan. Nalika sampeyan butuh materi Simpenan standar cepet, kita bisa duwe mlebukake ing wektu cedhak. Yen requirement materi iku cilik banget kanggo dadi kapentingan kanggo prodhusèn gedhe, kita bisa nyalurake ...

    sinau More

    Products New

    WhatsApp Online Chat !